Hoppa till sidans innehåll

Bingo


Nu är en epok snart till ända. Efter 20 år med Bingo-kvällar i Ängebo kommer vi nu att avsluta detta. Vi har under dessa 20 år varit samma personal utom den första tiden. Vi känner att orken börjar tryta och när det är så svårt att få hjälp på sommarens bilbingo känner vi att intresset för klubbens arbete inte är så stort.

I och med att den pott vi nu har faller utkommer vi att avsluta även om det är tid kvar till årsskiftet. Ligger potten kvar spelar vi ut den i slutet på november.

Men än får denna text stå kvar..

Kom och spela bingo med oss varje måndagkväll kl. 19.00 året runt med några få undantag.

Spelplats Svågagården i Ängebo ( 150 m öster om affären). Hemtrevlig och mysig miljö som gör att man trivs. Servering före och i pausen.

Vi spelar Block, Ängebobricka, Minibingo och Rövarbrickan. 

Kassan öppnar kl. 17.00.

Försäljningen pågår till 18,45

Nyhet!!! Nytt bingodragnings program. Alla spel finns nu på bildskärm. i samma dragningsprogram. Snabbt lätt och säkert både för uppläsare och spelare.

 Välkomna!

 

I år är basbeloppet 44 800 kr. Byggpotten växer för varje gång med 1000 kr tills man kommit upp till basbeloppet. Går potten ut före detta börjar vi om från 15 000 kr igen. Om vi kommer upp till basbeloppet och skall spela ut, så fördelar vi potten enligt detta. 4 x 5000 kr och 

resterande på full bricka. Då har många chansen att få del av den insats man gjort för att bygga upp denna pott. 

OBS! För allas trevnad får markeringar för andra spelare endast göras med köpta brickor. När vi får hög pott kommer det många nya spelare och många av de som är stamkunder köper brickor och markerar de platser som de alltid brukar sitta på. Det får vi acceptera och vi fixar platser så alla får plats. Vi har en hel idrottshall där vi kan sätta upp bord när det blir fullt i vanliga spellokalen.

 

Uppdaterad: 21 NOV 2017 18:41
Skribent: Majsan

 

 

Postadress:
Ängebo IK
Maj-Lis Wikström, Ängebo 89
82062 Bjuråker

Kontakt:
Tel: 065330272
Fax: 065330272
E-post: This is a mailto link

Se all info