Hoppa till sidans innehåll

Gym

Gym


Vårat gym är öppet för träning och rehablitering. 
Medlem ÄIK (100 kr år) betalar 150 kr för säsongskort. Säsong är halvår.

Ej medlem bet. 300 kr. per säsong. 

Betala direkt på BG. 5575-8049 Ängebo IK uppge namn och datum när perioden startar.

Vill man träna och betala per gång betalar man 50 kr. och betalar detta på PG som ovan.

Det finns:

Smithmaskin: Tränar ett flertal olika muskelgrupper såsom ben, armar, axlar.

Kombihiss, komplett träning överkropp men även ben.

Kombinerad bensträck, bencurlmaskin.

Hantlar, motionscykel, löparband, trampmaskin, muskelvibration, bänk, matta mm.

En del ordningsföreskrifter som vi har försäkerhet och för allas trevnad:   Max tre,( 5) beroende på träningsupplägg, kan träna samtidigt. Minimiålder för egen träning är 18 år. I övrigt skall man ha målsmans tillåtelse. Har man tränare som gått igenom träningen går det också bra. 

OBS! I det läge som råder så får vi träna max 2 personer tillsammans. det finns desinfektionsmedel och torkpapper som man använder på redskapen före och efter träning. Tvätta händerna ev. ta med egen handsprit.

Var och en som tränar har ansvar för redskap och maskiner. Om något går sönder skall man meddela detta till någon i styrelsen. (Finns på annan sida).  Använder man duschen skall man torka upp efter sig.

Torka gärna av bänkar å dylikt efter träningen så är det trevligare när nästa kommer. OBS! Släpp inte in obehöriga i träningslokalen. All träning sker på egen risk.

Nyckel hämtas i postlådan på garageporten hos Maj-Lis.Ängebo 89. OBS! Endast de som löst avgift kan träna i gymet. Man kan inte träna flera på samma kort.Håll koll på när er period gått ut och lös nytt kort.

Boka Gym.

Bokningssystemet har uppdaterats med några ändringar. När du skall träna i gymet måste du först registreras på vår bokningssida. Du som bokat tidigare finns redan inlagd. Skicka ett mail till This is a mailto link och meddela att du löst ditt gymkort och vill börja boka tider. Jag länkar in dig i bokningssystemet och du får ett mail till din adress från boka.se Där finns ett lösenord som du kan använda för att göra ditt egna konto. Sen kommer du in i vår bokningskalender. Är det några problem kontakta Maj-Lis på samma mail eller telefon 0705253096. När du har ditt konto och lösenord är det bara att klicka på länken( Bilden) nedan, "Boka gym" Logga in med ditt lösenord och en kalender kommer upp där du kan boka din tid.  Man kan boka i 30 min. intervaller och max 2 timmar, detta för att fler skall kunna träna. Dubbelklicka där du vill boka en tid. En ruta kommer upp där du fyller i din tid och dina uppgifter. Träningstider är mellan 04.00 och 23.00 alla dagar.

OBS! Har du inte bokat och det kommer en person som bokat sitt pass så har den förtur till gymet. OBS!

 

Välkomna!  Boka härpå länken.

Privat 2013 229

Uppdaterad: 28 DEC 2017 16:25 Skribent: Majsan

Postadress:
Ängebo IK
Maj-Lis Wikström, Ängebo 89
82479 Bjuråker

Kontakt:
Tel: 0705253096
E-post: This is a mailto link...

Se all info