Hoppa till sidans innehåll

Utegym


Utegym på Svågavallen.

Projektet startade 2017 med bidragsansökningar och planering. När vi blivit beviljade bidrag körde vi igång med den första delen där vi köpte in 7 stationer färdigt gym och anlitade sedan ett byggföretag som installerade stationerna. Sedan lade vi markduk och flis. vi var färdiga till oktober. Del 2 motorik och och andra träningsalternativ har vi genomfört med ideellt arbete  och egna medel under sommaren 2018. Vi har även blivit tvugna att dränera området. I samband med detta så har vi även installerat belysningsstolpar som vi erhållit från Hudiksvalls kommun. det finns alltså de bästa förutsättningar att träna även när mörkret sänker sig under hösten. Det återstår lite putsning med kanter här och där plus att vi bygger på efter önskemål och resurser. Ideér  till träningsalternativ är alltid välkommet.

Vårt gym står självklart till förfogande för alla inte bara medlemmar utan även övriga besökande i Svågadalen. Bra som kompliment om man vill anordna träningsläger etc. 

Se gärna arbetets gång på bilder under länken arbeten.

För att detta skulle vara möjligt har vi erhållit bidrag från Hudksvalls kommun (investeringsbidrag) RF Riksidrottsförbundet och Leader, Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling.

                                      

 

Uppdaterad: 19 JUN 2018 08:19 Skribent: Maj-Lis Wikström

Postadress:
Ängebo IK
Maj-Lis Wikström, Ängebo 89
82479 Bjuråker

Kontakt:
Tel: 0705253096
E-post: This is a mailto link...

Se all info